Make up party

Ons populairste feestje is de Make Up Party. Voor meiden jonger dan 8 jaar hebben wij de Princess for a Day.

Super Sparkle Glitter & Make Up Party (vanaf 8 t/m 10 jaar)

Make Up partyNadat op tafel spiegels, watjes, lotions, sponsjes en heel veel make up zijn gezet voor dit gave feestje kan de party beginnen. De meiden gaan met haarbanden in, hun huid reiniging en daarna verzorgen met een maskertje, dat wordt lachen! Hierna leren ze hoe ze make up moeten aanbrengen. Hiervoor maken ze gebruik van poeder, blush & mascara. Voor een prachtige oogopslag kunnen de meiden kiezen voor schitterende glitter oogschaduw! De lippen worden versierd met sprankelende lipgloss en afsluitend mogen de meiden de nagels nog lakken. Hierna zijn ze echte Beauty Queens en klaar om te stralen!

Duur: circa 1,5 uur
Leeftijd: van 8 t/m 10 jaar
Aantal: minimum 6
Kosten: € 17,50 per kind
Dag en tijd: woensdag & zaterdag
Bijzonderheden: Maak dit feestje compleet met de High Tea, glitter tattoo’s of nagels pimpen

Make Up Party Teens (vanaf 11 jaar)

Dit super gezellige feestje is speciaal gericht op meiden vanaf 11 jaar, deze meiden zijn vaak al bezig met een beetje make up. Om ze te leren hoe ze zich mooi en natuurlijk kunnen opmaken is deze workshop perfect! De tafel staat vol met spiegels, haarbanden, make up en nog veel meer. Ze beginnen met het reinigen van de huid waarbij het masker natuurlijk niet mag ontbreken, daarna gaan we de huid verzorgen en vervolgens leren ze stap voor stap mooie make up aan te brengen, hierbij worden de juiste foundation, poeder en prachtige oog make up niet overgeslagen. Als laatste mogen de meiden hun nagels nog mooi gaan lakken.

Duur: circa 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 11 jaar
Aantal: minimum 6
Kosten: € 17,50 per kind
Dag en tijd: woensdag & zaterdag
Bijzonderheden: Maak dit feestje compleet met de High Tea, glitter tattoo’s & nagels pimpen

Wil je de party nog origineler maken dan kun je deze uitbreiden met:

      • Begin of eindig het feestje met een super gezellige High Tea! Klik hier voor meer info http: http://beautyflyparty.nl/high-tea/
      • Nagels pimpen door styliste € 3.50 per persoon
      • Glitter tattoo € 2 per persoon